Loading...

S700 este un sistem liftant – glisant de clasa superioara, cu caracteristici impresionante, fara egal din punct de vedere al performantelor, potrivit pentru deschideri deosebit de mari.

-Inaltimea cercevelei de doar 84 mm.
-Profile special proiectate pentru zona de suprapunere pe axa verticala a cercevelelor, cu o suprafata vizibila de doar 47 mm pentru asigurarea vitrajului maxim, permitand totodata realizarea de tipologii cu inaltimi de pana la 3.00 m.
-Profil de toc inferior ascuns coplanar cu pardoseala.
-Sistem performant de evacuare a eventualelor infiltratii special proiectat pentru a face fata caderilor masive de ploi.
-Un dispozitiv special de drenare dispus in zona de suprapunere a cercevelelor asigurand etanseitatea la apa.
-Ruperea de punte termica se realizeaza prin intermediul unor poliamide speciale antidistorsiune de 24 mm, special proiectata pentru evitarea efectului de deformare a profilelor datorita diferentelor de temperatura in exterior fata de interior.
-Izolare termica foarte ridicata (Uw de pana la 1,3 W/m2k)
-Posibilitatea realizarii de tipologii liftant-glisante clasice utilizand acelasi profil de toc pe tot perimetrul deschiderii totodata pastrandu-se performantele exceptionale a sistemului.

 

 

 

Pentru o prezentare mai ampla a sistemului Alumil S700 va rugam verificati filmuletul de prezentare de mai jos, sau galeria foto:

 

Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati