Loading...

10 ANI GARANTIE DE SISTEM

La fiecare etapa a procesului de productie, departamentul de control al calitatii efectueaza controale foarte stricte, ceea ce ne permite sa garantam ca sistemele noastre satisfac agrementele tehnice si standardele specifice de produs si de tara.

Reynaers garanteaza ca sistemele sale satisfac cele mai inalte standarde si specificatii tehnice. Prin urmare, eliberam un certificat de garantie de sistem de 10 ani. Aceasta garantie de 10 ani cuprinde: profilele din aluminiu, vopsirea sau anodizarea, precum si izolarea. Pentru accesorii, oferim o garantie de sistem de 5 ani.

Aceasta eticheta europeana pentru calitate confirma calitatea de top a materialelor noastre si conformitatea acestora cu legislatia europeana. In plus, garanteaza faptul ca fabricantul asambleaza sisteme in conformitate cu cerintele de prelucrare ale companiei Reynaers Aluminium. Firmele care prelucreaza sisteme Reynaers sunt instruite pentru a obtine marcajul CE.

In acest fel, puteti fi sigur ca alegand un fabricant Reynaers, aveti cea mai inalta calitate a materialelor, cat si o calitate ridicata a instalarii.

Etichetele de calitate sunt adesea realizate de companii pentru a prezenta calitatea superioara a produselor sau serviciilor lor. Construirea cu o eticheta de calitate asigura beneficiarul de conformitatea produsului cu reglementarile si standardele internationale. Mai mult decat atat, aceasta are multe avantaje care imbunatatesc performanta generala si valoarea cladirii. Multe guverne incurajeaza, de asemenea, construirea cu o eticheta de calitate, prin acordarea de subventii sau reduceri fiscale atunci cand se utilizeaz─â elemente de constructie certificate.

CALITATE PE TERMEN LUNG

Alegerea sistemelor Reynaers certificate este o investitie foarte inteleapta pe termen lung. Calitatea durabila a materialului este asigurata datorita ISO 9001 si etichetelor CE care certifica calitatea. Calitatea de vopsire si anodizare este garantata de certificatul nostru QUALICOAT si QUALANOD. Pentru o imagine completa, trebuie sa spunem ca Reynaers ofera o garantie de 10 ani pentru toate sistemele sale si o garantie de 5 ani pentru accesorii.

Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati