Loading...

De ce Design Plast?

Experienta de peste 10 ani in domeniu, reliefata in calitatea superioara a arcadelor produse, este apreciata de clientii nostii din toata tara.

Oferim servicii orientate spre client, incepand cu suportul tehnic initial, promptitudine in onorarea comenzilor si pana la remedierea eventualelor probleme aparute.

In incercarea de a intampina nevoile dumneavoastra din ce in ce mai complexe, ne straduim sa ne dezvoltam si sa ne diversificam continuu gama si calitatea produselor si serviciilor. Pentru aceasta crestem continuu numarul si diversitatea sabloanelor de curbare.

Realizam servicii de curbare pentru urmatoarele tipuri de profile PVC : Ramplast, Aluplast, Veka, Rehau, Veka, Roplasto, Gealan, Deceunik, Trocal, Extruplast, Qualidra, Kmg, Veratec, Kbe, Funke, Profilink, VivaPlast, Windoline, Pimapen, Panorama, etc.

- curbam: tocuri, cercevele, montanti, baghete si alte categorii de repere din profile pvc.

- Se pot executa: jumatati de cerc, segmente de arcada, arcade in stil gotic, arcade despartite de o portiune dreapta, diferite forme speciale

- Utilajul curbeaza profile pvc incepand de la raza de 300 mm in functie de profil

- Curbarea se realizeaza utilizand principiul aerului cald printr-un proces modern garantand o buna calitate a produselor curbate.

Oferim servicii de curbare profile pentru producatori inclusiv. Pentru mai multe detalii sau pentru o cotatie de pret, va rugam sa ne contactati. Avem stoc in permanenta de Salamander si Ramplast, pentru aceste 2 profile numai este nevoie sa ne trimiteti materialul. 

In galeria de mai jos puteti gasi o gama larga de profile curbate executate de firma noastra:

Produse din categorie
Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati