Loading...

O scurta prezentare:

In 10 ani de activitate, Design Plast a ajuns astazi sa fie recunoscuta drept una dintre cele mai serioase firme din acest domeniu, oferind siguranta unui partener extrem de competent.

Pastrand specificul echipei noastre tinere si dinamice, am cooptat specialisti de top in domeniu, oameni cu inalta competenta stiintifica si profesionala, din dorinta de a raspunde conditiilor de exigenta impuse de profilul deosebit al lucrarilor.

Pentru a garanta calitate, performanta si eficienta, Design Plast utilizeaza numai materiale, utilaje si echipamente provenite de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa, dezvoltand cu succes relatii de parteneriat cu firme precum Den Braven, According, Wurth, Saint Gobain, Salamander, Ramplast, Gealan, Roto sau G-U.

Din dorinta de a ne demonstra profesionalismul, intreaga activitate a firmei se desfasoara cu respectarea tuturor standardelor si agrementelor specifice, stabilite atat de organismele guvernamentale cat si de asociatiile profesionale din domeniu.

Pentru realizarea dezideratului de calitate Design Plast este certificat inca din 2009 in sistem ISO 9001 si detine marcaj CE pentru ferestre din aluminiu, PVC si structuri tip “perete cortina”.

Descarca certificatul ISO 9001.

“Seriozitatea, profesionalismul si orientarea spre client, elemente de baza ale filosofiei noastre de afaceri, ofera convingerea ca Design Plast este partenerul potrivit pentru dumneavoastra”.

Garantia oferita pentru toate produsele noastre este de 10 Ani, iar serviciul de dupa vanzare fiind gratuit.


In filmuletul de mai jos puteti gasi o prezentare a firmei, echipei si a procesului nostru de productie:

 

Produse din categorie
Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati