Loading...

Sinteza confortului în 80 de mm

Pe o scara a ferestrelor şi uşilor din profile clasice din PVC, Barrier 80+ se afla pe treapta cea mai de sus, relevând un potenţial arhitectural şi tehnic nebanuit de mare: arhitectural, datorita sistemului complet de profile ce poate acoperi orice configuraţie specifica domeniului rezidenţial, datorita libertaţii formale şi bogaţiei coloristice şi, tehnic, datorita performanţelor de top ale indicatorilor de izolare şi protecţie.

Barrier 80+ poate fi numit un produs al viitorului.

Grija pentru economia de energie, atât în caminele beneficiarilor, cât şi în procesul de producţie, demonstreaza sustenabilitatea acestuia. Ferestrele şi uşile Barrier 80+ raspund unei game largi de utilizari rezidenţiale, cu design-ul şi siguranţa de care aveţi nevoie.

Barrier 80+ este treapta cea mai de sus atinsa vreodata de ferestrele şi uşile din PVC clasice. Acelaşi material, cu dimensiuni chiar reduse, a permis doar prin reconfigurarea geometrica, prin recompunerea sistemului de repere, o performanţa superioara, nemaiîntâlnita pâna acum.

SYNEGO concentreaza performanta de top a profilelor din PVC REHAU

Principala caracteristica este flexibilitatea, oferita atât de sistemul dual de garnituri, cât şi de registrul larg de profile şi subansambluri, ce permit realizarea oricarei configuraţii de ferestre şi uşi rezidenţiale.

Concepţia judicioasa a camerelor interioare face din SYNEGO unul dintre cele mai performante profile din PVC, putând fi obţinute economii de energie de pâna la 50%, în comparaţie cu o tâmplarie clasica.

Garnituri

Barrier 80+ oferă garnituri pentru protecţie fiabilă împotriva curentului şi umidităţii. Sistemul de garnituri co-extrudate este adaptat pentru o gamă largă de aplicaţii şi cerinţe. Materialul este moale, pentru a permite curaţarea uşoară.

 

Suprafața profilului

Profilele Barrier 80+ sunt realizate prin cele mai avansate tehnologii de extrudare. Suprafața profilelor HDF (High Definition Finishing) este netedă, compactă, ușor de curățat.

 

 

Accesorii, glafuri și rulouri

Gamă de accesorii largă: rulouri, glafuri de interior și de exterior, persiene, plase împotriva țânțarilor. Sistemele de aerisire integrate Geneo Inovent aduc un plus de utilitate ferestrelor Barrier 80+.

 

 

Paletar de culori

Gama de culori a foliilor propuse de Barrier® este completată cu 150 de culori RAL, pentru profilele vopsite. Mai mult, puteți opta și pentru folii printate customizate cu design-ul ales de dumneavoastră.

 

Clasa A, B coeficient de izolare termică

Uf < 1.0 W/m²K - Izolare termică excelentă

clasă de izolare fonică

Rw,p = 47 dB - Capacitate de izolare fonică optimă

protecție antiefracție

până la clasa RC 3 - Asigură o bună protecție antiefracție

grosime profil

80 mm - Rezultat al cercetării și orientării consecvente față de cerințele pieței

Clasa de etanșeitate la presiune

Clasa A (conform DIN EN 12207) - Rezistență statică foarte bună la presiunea elementelor adiacente

grosime ansamblu de sticlă

maxim 51 mm - Cea mai bună capacitate de izolare din clasa sa

Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati