Loading...

 

Grupul de firme GEALAN Fenster-Systeme este astazi o intreprindere foarte moderna si sigura, cu un grad ridicat de flexibilitate si capacitate de a se adapta la cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei. GEALAN si-a continuat consecvent politica de expansiune valorificand sansele aparute in urma deschiderii pietelor din Europa de Est. In acest scop au fost create Parteneriate speciale pentru firmele din aceste tari si s-au adoptat strategii specifice pentru satisfacerea deplina a consumatorilor. S-au creat astfel premisele pentru pozitionarea puternica pe piata si dezvoltarea abilitatilor competitionale de durata.

Zilnic de la cele 11 filiale GEALAN din Europa sunt livrati zeci de mii de metri de profile din PVC, profile a caror calitate este cunoscuta si apreciata in tari ca: Germania, Franta, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Spania, Polonia, Rusia, Ucraina, Italia, etc. In toate fabricile GEALAN productie se desfasoara dupa normele ISO 9001 conform carora controlul calitatii se face incepand de la intrarea materiei prime si terminand cu verificarea produsului finit.

Tehnica Inovatoare, Calitate fara compromisuri

Ferestrele si usile isi pun amprenta in mod decisiv asupra arhitecturii unei cladiri. Pe langa functiile lor de baza de a lasa lumina si aerul in incapere si in acelasi timp de a proteja utilizatorul, ele confera si caracterul unei cladiri. Un sistem modern de ferestre raspunde acestei provocari prin performante excelente si printr-o oferta cuprinzatoare de accesorii. GEALAN va ofera o gama larga de profile din PVC pentru ferestre, usi si rulouri. Fie ca sunt realizate in sistem de etansare cu garnitura de contact sau cu garnitura centrala, cu cercevea la fata sau semi-decalata, sistemele de profile GEALAN satisfac toate cerintele.

Sistemele Gealan fac parte din sectorul nostru Design Economic, fiind un foarte bun raport calitate/pret.

In acest moment firma noastra realizeaza cu succes tamplarie in sistemele S8000 IQ si S9000 Futura.

Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati