Loading...

 


Tamplaria executata in profilele Ramplast face parte din gama Design Economic a firmei noastre.

De ce Ramplast?

-Izolare termica si fonica superioara

-Structura profilelor cu 4 si 6 camere izolatoare in combinatie cu geamul termoizolator LOW-E duce la obtinerea unui coeficient de transfer termic redus de pana la 1,24 W/m2K; etansare cu 2 si 3 randuri de garnituri; posibilitatea montarii de geam simplu, dublu sau triplu.

-Utilizarea unor armaturi din otel zincat de 1,5 mm confera rigiditate si rezistenta mecanica in exploatare

-Profilele Ramplast sunt extrudate utilizand aditivi ecologici pe baza de calciu-zinc, fara plumb si staniu care sunt compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. Inca de la debutul productiei in anul 1996, profilele Ramplast au utilizat aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora era la acea vreme cu mult mai mare decat al stabilizatorilor pe baza de plumb.

-Design atractiv si posibilitatea realizarii oricator cerinte arhitecturale

-Profilele Ramplast prezinta cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Ramplast garanteaza produsele sale si dispune de toate argumentarile si certificarile necesare realizarii de produse competitive pe piata Uniunii Europene ale carei normative interzic folosirea plumbului in procesul de fabricatie. Aceste normative au fost luate in calcul chiar de la inceputul productiei, profilele Ramplast fiind obtinute dupa o reteta ecologica care utilizeaza calciul si zincul eliminand plumbul si staniul - compusi toxici pentru organismul uman si mediul inconjurator. In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor profile de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate climei din Romania.
    

Daca inca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati